} ::-moz-selection { background:#F2FF00; color:#000000;} ::selection { background:#F2FF00; color:#000000; } -->

9 Eylül 2015 Çarşamba

Üniversite kazanmak için altın değerinde bilgiler

üniversite-kazan


Herkesin hayali olan üniversite kazanmak artık zor değil çok düşük puanlarla bile üniversite kazanmak günümüzde mümkün hale geldi. Önemli olan istediğiniz bölüm ve istediğiniz şehirde üniversite kazanmak tabi ki güzel bir şehirde iyi bir bölüm kazanmanız için çalışmak şart bunun için sizlerin de işini kolaylaştırmak için bazı altın değerinde bilgiler vereceğiz. 


  1. Sınavda ilk olarak psikolojinizi hazır hale getirmelisiniz. Soru kitapçığınızdaki soruları hızlıca kontrol ederek . Soru yapı ve tarzlarını görerek hazır hale gelmiş olacaksınız. Buda sizin sınavda başarı göstermenizi sağlayacak ufak bir etkendir.
  2. Hiçbir soruyla fazla uğraşmayın bu sizin büyük oranda zaman kaybetmenize neden olabilir bir soru sizi çok fazla uğraştırdığı zaman hemen öbür soruya atlayın unutmayın bütün soruların puan değeri aynı.
  3. Sınavlarda '' Turlama taktiğini '' kullanın bu taktik kolay soruları önceden yaparak zor soruları en sona bırakmaktır. Bu size büyük zaman kazandıracaktır.
  4. Yapabileceğiniz soruları asla boş bırakmayın özellikle iki şık arasında kaldıysanız o soruyu yapın. Ayrıca zor görünen soruları inceleyin unutmayın bu tarz sorular daha kolaydır.
  5. Ösym nin sitesinden daha önceki çıkmış soruları çözün bu sayede soru tarzlarına alışmış olacaksınız. 
  6. Bu çok önemli sınav kaygısından uzaklaşın , sınavdan korkmayın, hayatınızı sadece sınavın belirleyeceğini asla düşünmeyin. Bu düşünceler öğrencilerin %80 nin yapabileceğinden daha az net yapmasına neden olur eğer imkanınız varsa psikolojik destek alın.
  7. Sınava hazırlanırken ösym ye yakın soru soran denemeler çözün. Çok zor yayınlardan kaçının hatta çözmeyin. 


4 yorum

Adsız delete 9 Eylül 2015 14:27
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Haberler delete 9 Eylül 2015 14:28

Gerçekten çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bu arada sitenizi cok begendım yararlı paylaşımlar paylaşıyorsunuz.

Admin delete 9 Eylül 2015 17:32
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Oğuz Kara delete 10 Eylül 2015 23:17

Üniversiteyi kazanmak için çok çabalıyoruz bilgiler için teşekkürler